گرانی مرغ این بار گردن کشتارگاه‌ها افتاد

گرانی مرغ این بار گردن کشتارگاه‌ها افتاد
در حالی که رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی بازار گرمی مرغداران را دلیل افزایش مجدد گوشت مرغ در بازار می‌داند، مرغداران معتقدند کشتارگاه‌ها تعیین‌کننده قیمت این محصول در بازار هستند و آن‌ها نقشی در این زمینه ندارند!
بازار گوشت مرغ که طی هفته گذشته رنگ کاهش قیمت و نزدیک شدن به شرایط منطقی را به خود دید، مجددا روند افزایشی قبل را در پیش گرفت و به کیلویی 8000 تومان در بازار مصرف رسید.
در این میان مهدی یوسف خانی - رییس اتحادیه فروشندگان پرنده و ماهی- دلیل افزایش مجدد قیمت این محصول را کمبود در عرضه اعلام کرده و می‌گوید که قیمت مرغ زنده در مرغداری کیلویی 5500 تومان است و در چند روز اخیر باید قیمت مرغ کاهش می‌یافت، چون فصل جوجه‌ریزی به اتمام رسیده است.
به گفته وی در این شرایط برخی از مرغداران بازارگرمی کرده و با تاخیر، مرغ‌های خود را به بازار عرضه می‌کنند که قیمت‌ها را بالاتر ببرند و با توجه به عرضه کمتر و تقاضای بالا، قیمت گوشت مرغ افزایش یافته است.
در حالی که محمد یوسفی- رییس انجمن صنفی پرورش دهندگان مرغ گوشتی- در این باره به ایسنا گفت: مرغداران نهایتا سه تا پنج روز می توانند مرغ آماده عرضه به بازار را بیشتر در سالن‌های پرورشی نگه دارند؛ بنابراین آنها توان تعیین قیمت مرغ را ندارند.
وی افزود: برخی از کشتارگاه‌ها مرغ زنده را از تولیدکنندگان به صورت کارمزدی و حدود 100 تا 200 تومان بالاتر از قیمت بازار خریداری می‌کنند و همین عامل سبب می شود قیمت این محصول در بازار تغییر کند.
رییس انجمن صنفی پرورش دهندگان مرغ گوشتی ادامه داد: از سوی دیگر نیز شرکت پشتیبانی امور دام به خوبی از پتانسیل اطلاع رسانی کشور استفاده نمی کند و همین سبب می شود مصرف گوشت مرغ منجمد بین مردم نهادینه نشود و توزیع این محصول تاثیر چندانی روی متعادل شدن قیمت گوشت مرغ نداشته باشد.
یوسفی تصریح کرد: اگر توزیع گوشت مرغ منجمد با این شرایط در بازار تاثیری در متعادل شدن قیمت ندارد، شرکت پشتیبانی امور دام باید فکر دیگری برای رسیدن به این هدف کند، چرا که ذخیره سازی هر کیلوگرم گوشت مرغ منجمد برای این شرکت 1500 تا 2000 تومان هزینه دارد و اگر قرار باشد تاثیری بر متعادل شدن قیمت گوشت مرغ در بازار نداشته باشد تنها دولت متحمل هزینه اضافه شده است. 
 
نظرات شما
  •  

    م_مسعود گفت : ۹۳/۱۲/۲۶

    جناب ایسنا سلام همه همه چیز میگویند شما که خود را نخبه میدانید ووسط حرف وزیر و وکیل میدوید کلاهتان را قاضی منطق پیشه کنیده وچرتکه بندازید مرغ زنده بقول اقای یوسف خان 5500تومان که5350تمان است مرغ کشته بقول شما 8000تومان مابه التفاوت چقدر میشود ؟؟ پیدا کنید پرتقال فروش را؟؟.بنظر میرسد بعضیها بدنبال سیاه کردن صفحه وبعضی دیگر بدنبال اظهار وجود بدون درنظر گرفتن واقعیتهای موجودند که متاسفانه شایسته نیست.علا الخصوص برای حرفه شریف خبرنگاری که ضمن پیگیری مشکلات جامعه لازم است بروش مطلوب ارمش بخش هم باشد.

    پاسخ...
  •  

    نوری گفت : ۹۴/۰۱/۰۱

    من نمیدونم این خبرگذاریها کار دیگه ندارن چطور برنج یک دفعه از کیلویی 4 هزار تومن شد 9 هزار تومن هیچ کس صداش در نیمد یا گازوئیل از لیتری 16 تومن شد لیتری 350 تومن ایسنا یک کلمه ننوشت که مرغداری که تا دیروز 30 هزار لیتر اگه مصرف گازوئیل داشت پولش میشد 480 هزار تومن الان میشه ده میلیون 500 هزار تومن چه جوری بده هر کس تقصیرو گردن یکی میندازه تنها چیزی که مشخص اینه که ما مرغدارها باید با 90 درصد ظرفیت تولید کنیم و بقیه این حرفها هم باد هواست هر چی میخوان بگن مگه تونستن برنج رو ارزون کنن

    پاسخ...
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com