ضرورت حمایت دولت برای جلوگیری از افزایش قیمت مرغ

ضرورت حمایت دولت برای جلوگیری از افزایش قیمت مرغ
رییس انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی گفت: میزان تولید امسال به بیش از دو میلیون تن می‌رسد اما با توجه به افزایش قیمت نهاده‌های تولید، ضرورت دارد برای حمایت از تولید و مصرف تدبیری اندیشده شود تا قیمت گوشت مرغ افزایش نیابد.
محمد یوسفی با بیان اینکه سال گذشته یک میلیون و 700 هزار تن گوشت مرغ تولید شده است، اظهار کرد: با توجه به پیش‌بینی سال گذشته مبنی بر تولید شش درصدی تولیدکنندگان گوشت مرغ، موفق به تولید بیش از هفت درصد گوشت مرغ شدند.
یوسفی با اشاره به افزایش قیمت گوشت مرغ در سال جاری اظهار کرد: باید برای افزایش تولید به شاخص‌هایی چون قدرت خرید مردم توجه شود به همین دلیل شاید این افزایش تولید نتیجه چندان مطلوبی در بازار داخلی نداشته باشد به همین دلیل باید برنامه‌یزی‌هایی در جهت ارتقای صادرات گوشت مرغ صورت گیرد.
وی با بیان اینکه بخشی از این مازاد تولید توسط امور دام خریداری و ذخیره‌سازی می‌شود، گفت: این ذخیره‌سازی برای زمانی است که میزان مصرف از حد پیش‌بینی بالاتر رود.
رییس انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی با اشاره به اهمیت صادرات در ارز آوری کشور افزود: با توجه ظرفیت‌سازی‌های ایران در تولید جوجه یک روزه باید از این موقعت استفاده بهتری کرد.
یوسفی ادامه داد: باید سعی شود در صنعت گوشت مرغ بهره‌وری را بالا برد؛ به طوری که تولیدکنندگان به جای کاهش تولید تشویق به افزایش تولید باکیفیت شوند.
وی با اشاره به قابلیت ایران در تولید گوشت مرغ گفت: دولت باید حمایت خود را از این بخش افزایش دهد به طوری که هم نیاز های داخل کشور و هم نیاز کشورهای همسایه را تامین کنیم.
رییس انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی گفت: با توجه به افزایش قیمت نهاده‌های تولید پیش‌بینی می‌شود قیمت گوشت مرغ افزایش یابد.
یوسفی با اشاره به طرح هدفمند کردن یارانه ها اظهار کرد: در حال حاظر واردات گوشت مرغ با دلار بالاتر از 2500 تومان صورت می‌گیرد که همین مساله نیز تاثیر زیادی در گران شدن قیمت گوشت مرغ دارد.
رییس انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی تصریح کرد: در حال حاضر تخم‌مرغ کیلویی 1500 تومان و گوشت مرغ کیلویی 400 تا 500 تومان برای تولیدکننده ضرر دارد که اگر دولت اقداماتی را در راستای کاهش ضرر و زیان تولیدکننده انجام ندهد، میزان تولید کاهش می‌یابد.
یوسفی با بیان اینکه مرغ زنده کیلویی 4500 تومان است، اظهار کرد: مرغ آماده طبخ در مراکز عمده فروشی کیلویی 5700 تا 6000 تومان است و مصرف کننده نیز با قیمت 6100 تا 6200 تومان خریداری می‌کند.
وی با بیان اینکه این قیمت با قیمت تمام شده برای تولیدکنندگان همخوانی ندارد، گفت: دولت باید فکر اساسی را برای تنظیم بازار انجام دهد چرا که در غیر این صورت تولیدکنندگان به دلیل تحمیل ضرر و زیان دست از تولید می‌کشند به همین دلیل انتظار می‌رود دولت به این بخش توجه بیشتری داشته باشد.

 
نظرات شما
  •  

    دکتر قاسم زاده گفت : ۹۳/۰۳/۰۳

    حمایت دولت از که؟ جلوگیری از قیمت مرغ برای چه؟ وقتی قیمت تمام شده مرغ بالاتر از قیمت فروش است بازهم جلوگیری؟باید قیمت مرغ بالاتر برود تا تولید کننده از ضرر خارج شود. مگر اینکه قیمت تمام شده مرغ کم شود که در کوتاه مدت ممکن نیست. آقای یوسفی در مصاحبه کردن کمی دقت کنند. اصلا کمتر مصاحبه کنند بهتر نیست؟ مارادونا رو ول کنید غضنفر رو بگیرید به خودمون گل نزنه!

    پاسخ...
  •  

    مهنذس رضایی گفت : ۹۳/۰۳/۰۵

    نمی ذونم چرا هر کسی می خواد بی سواذی خوذش رو به اطلاع مقام مافوقش برسونه درباره مرغ اظهار نظر می کنه شاید هم بی کفایتی مافوقش رو می خواد به رخ بکشه... دوست عزیز تا حالا شده بتونی دوساعت توی یک سالن پرورش بایستی چه برسه که چیزی از مشکل بدونی

    پاسخ...
  •  

    alrz گفت : ۹۳/۰۳/۰۷

    جناب آقای رئیس طوری صحبت می کنی که انگار دکوری هستی
    آقای محترم اگه قدرت این و نداری که برای مرغدار کاری انجام بدی بهتره که استعفا بدی

    پاسخ...
  •  

    ابراهیمی گفت : ۹۳/۰۳/۰۹

    دوستان همکارسلام باکامنت گذاشتن ایناقیمت جابجا نمیکنندمن بایه مرغداری 60هزارقطعه ای پیشرفته این دوره اخر150میلیون ضرردادم ایناچه میدون ضرر چیه فقط شعار اخه تاکی بایدچنددوره ضرربدیم به امیدیک دوره که بازارخوب بشه من به تمام همکاران پیشنهادمیدم تادرست شدن قیمتهادست ازجوجه ریزی بردارن دولت میخوادمردمو رازی نگه داره مابایدتاوان پس بدیم

    پاسخ...
  •  

    فرزان گفت : ۹۳/۰۳/۱۰

    بيشتر إز يكسال است مرغدار ها داريد ضرر ميدهيد يا خيلى هم زرنگ باشيد هزينه تان را پر كنيد اما خود كرده را تدبير نيست حدود ٨ ماه ٢ فارم را تعطيل كردم و بيشتر إز ١٠٠ ميليون استفاده إز ضرر كردم و بازهم صبر ميكنم منتظر ميمانم اما اگر فقط يك دوره همه جوجه ريزى نكنند بخدا قسم قيمت مرغ را خودمان تعيين ميكنيم نه ديگران فقط ٢ماه طاقت بياريد ضررتان هم قابل جبران است باز هم ميگم خود كرده را تدبير نيست دوستان

    پاسخ...
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com