شوک آنفلوآنزای مرغی، تخم مرغ آفریقایی و کره‌ای را هم گران کرد

شوک آنفلوآنزای مرغی، تخم مرغ آفریقایی و کره‌ای را هم گران کرد
طبق اسناد بین المللی منتشر شده، تنها از "کیپ تاون" –پایتخت آفریقای جنوبی – ۳۶ کانون آنفلوآنزا گزارش شد که هفت درصد طیور این استان را به نابودی کشاند. به طوری که مسئولان این کشور نیز نسبت به افزایش نرخ تخم مرغ هشدار دادند. در حال حاضر ۲۹ میلیون مرغ و ۱۸۵ هزار انواع پرنده در حیاط خانه ها به روش سنتی پرورش داده می شوند.
کره جنوبی نیز یکی دیگر از کشورهایی است که از سال ۲۰۰۳ از شیوع این بیماری خسارت می بیند. این کشور در سال ۲۰۱۴ بیش از ۱۴ میلیون پرنده خود را از دست داد. رقم خسارت در سال ۲۰۱۶ به ۱۵۶ میلیون جوجه و بالای ۹,۵ میلیون اردک رسید! حتی کمبود تخم مرغ در مقطعی از زمان قیمت آن را تا بیش از ۲۵ درصد افزایش داد و مقامات کره ای مجبور شدند از اسپانیا، آمریکا و نیوزیلند، تخم مرغ وارد کنند.
این گزارش می افزاید: یکی از تولیدکنندگان کره جنوبی در آن سال گفته بود: "با اینکه من تمام مرغ ها را معدوم کردم، اما دولت توضیح روشنی از پرداخت خسارت نداده است. به نظر می رسد هنوز برنامه ای برای این منظور وجود ندارد."
این در حالی است که ترکیه در سال گذشته با اعلام مرغداران و بعد از کشف نخستین کانون بیماری آنفلوآنزای مرغی، تا شعاع ۱۰ کیلومتری، تمام طیور را معدوم و تمام خسارت و حتی درآمد مرغداران را تا سه ماه جلوتر پرداخت کرد؛ مرغداران ترک، امسال از شر ویروس در امان ماندند.
رئیس برنامه جهانی آنفلوآنزای WHO (سازمان جهانی بهداشت) می گوید: "ویروس آنفلوآنزا هر ساله تغییر می کند که این می تواند تهدیدی مداوم و قابل توجه تلقی شود."
 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com