بسته‌های تشویقی برای تولید «مرغ سبز» در سمنان

بسته‌های تشویقی برای تولید «مرغ سبز» در سمنان
دکتر «محمد سعیدی»، در گفت‌وگو با ایسنا، ارتقاء امنیت غذایی شهروندان را وظیفه‌ دولت و دستگاه‌های اجرایی دانست و اظهار کرد: مرغ سبز، در حقیقت به مرغی اطلاق می‌شود که در دوران رشد و از ابتدای دوره تا زمان عرضه از آنتی‌بیوتیک و محرک‌های رشد استفاده نمی‌کند.
وی از ارائه پیشنهاد این اداره‌کل به کارگروه تنظیم بازار استان مبنی بر تفاوت 20 درصدی قیمت مرغ سبز نسبت به مرغ‌های معمولی خبر داد و تاکید کرد: این پیشنهاد در راستای ترغیب و تشویق تولیدکنندگان مرغ استان به تولید مرغ سبز ارائه شده است.
مدیرکل دامپزشکی استان به مشوق‌های دیگری در این راستا اشاره و اظهار کرد: دامپزشکی استان آمادگی دارد که همه‌ هزینه‌های آزمایشگاهی تولیدکنندگان مرغ سبز که در هر دوره رقمی نزدیک به 30 میلیون ریال برای هر مرغداری است را متقبل شود.
وی در پاسخ به پرسشی در خصوص چگونگی نظارت بر این مرغ تولیدی به خبرنگار ایسنا گفت: مرغداری‌هایی که در این زمینه فعال هستند از آغاز موظف به اخذ مجوز و پروانه تولید مرغ سبز هستند و متعاقب اخذ این پروانه، نظارت‌های ویژه‌ای از سوی دستگاه‌های ذی‌ربط و از جمله دامپزشکی استان بر آن انجام می‌شود.
این دامپزشک خاطرنشان کرد: نظارت بر ضدعفونی محیط تولید، نظارت بر دانه و تغذیه جوجه‌ها و اطمینان دامپزشکی از طریق انجام آزمایش‌های متعدد از این‌که مرغ تولیدی از ابتدای دوره تا پایان آن از هیچگونه داروی آنتی‌بیوتیک و محرک رشدی استفاده نکرده باشد، از جمله مراحلی است که برای الصاق مرغ سبز بر روی تولیدات الزامی است.
وی با بیان این‌که نظارت‌های متعددی بر مرغداری‌های معمولی نیز وجود دارد، تصریح کرد: همه مرغداری‌ها موظف به رعایت الزامات تولید که از سوی دامپزشکی ارائه شده هستند و استفاده از داروهای غیرمجاز برای همه تولیدکنندگان ممنوع است اما در مرغ سبز اصولاً در هیچ زمانی از دوره رشد از مواد دارویی استفاده نمی‌شود.
این دامپزشک در پاسخ به پرسشی در خصوص احتمال بیماری تولیدات گوشتی تولیدکنندگان مرغ سبز گفت: چنانچه در طی دوره رشد و در طول فرآیند تولید جوجه‌ای به هر علتی بیمار شود و نیاز به استفاده از دارو داشته باشد آن مرغ از شمول «مرغ سبز» خارج شده و باید به‌عنوان مرغ معمولی عرضه شود، چون اصولاً مرغ سبز به مرغی اطلاق می‌شود که تحت هیچ شرایطی از مواد دارویی استفاده نکرده باشد.
مدیرکل دامپزشکی استان ضمن دعوت از تولیدکنندگان برای تولید این پروتئین سالم، خاطرنشان کرد: این اداره‌کل آمادگی دارد که از تولیدکنندگان مرغ سبز حمایت و پشتیبابی کرده و با ایجاد مشوق‌های انگیزشی، مرغداران استان را به سمت تولید محصولی سالم‌تر سوق دهد.
 
نظرات شما
  •  

    خوابیده گفت : ۹۴/۰۲/۰۶

    مرغداران معذرت خر بشیم اگه جوجه ریزی کنیم یکم فکر کنیم برایه چه جوجه ریزی میکنیم آخرش ضرر کلان وسکته دادن خودمون وزن وبچه دیگه بلند نمیشه

    پاسخ...
  •  

    نوری گفت : ۹۴/۰۲/۰۶

    اقای دکتر در این فارم اگه یک جوجه مریض شد اون تولید کننده جوجه یا مرغو گجا باید ببره اگه 10 یا 100 شدن باید چکار کنه من میخوام بدونم شما ما تولید کنندها رو گرفتین یا واقعا نه تنها حمال قشرهای دیگه میدونین بلا نسبت احمق هم فرض میکنید اگر شما واقعا دکتر باشید میدونین که وقتی شما متوجه یک مریضی یا مشکلی در گله میشین که در هر 3 یا 4 متر وقتی تو سالن راه میرین اون علامتها رو ببینین و اگه نیاز به دارو یا ویتامین داشته باشه همشون باید بخورن اون وقت به من بفرمائید دونه دونه اینا رو جدا کنیم ببریم خونمون

    پاسخ...
  •  

    حسن گفت : ۹۴/۰۲/۱۳

    باسلام چراا
    ین صنعت رابه گمراهی میکشین خواهشمندیم این دکان دستگاه راجمع کنید چندروزپایان دوره دارو قطع شود مشکلی برای مصرف نیست محرک رشد هم ساخته دلالان هست برای کسب درآمد اگرمصرف دارو مشکل دارد مریض شدی دارونخور مرغ میوه درخت نیست که بگویید سم مصرف نکنید

    پاسخ...
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com