کاهش قیمت تمام شده لبنیات با ورود تکنولوژی‌های مدرن

 کاهش قیمت تمام شده لبنیات با ورود تکنولوژی‌های مدرن
نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس،گفت:صادرات لبنیات به بازارهای هدف نیازمند نگاه ویژه دولت به مقوله مشوق‌های ارزی است، تا بتواند در بازار جهانی با شرکت‌های بزرگ لبنی وارد رقابت شود.
علی بختیار درباره صادرات محصولات لبنی به بازارهای بین المللی، گفت:برای بهبود وضعیت دامداران و چرخش بهینه اقتصاد کارخانجات لبنی باید برنامه ریزی آمایشی در دستور کار قرار بگیرد، تا بتوان  سلایق کشورهای مختلف  را در زمینه  بازار مصرفی فرآورده های مختلف لبنی شناسایی کرد.

کلید بهینه صادرات لبنیات نیازمند  شناسایی نیازهای بازارهای بین المللی  مختلف

عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد:کلید بهینه صادرات لبنیات شناسایی نیازهای کشورهای مختلف، در عرصه لبنیات  است تا بتوان پس از شناسایی نیازهای بازارهای هدف  با تدوام  تولید، نیازهای مشتریان خارجی در بازار لبنیات  را تامین کرد.
نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی،ادامه داد: مطرح شدن صنعت لبنیات و شیر کشور در بازار جهانی نیازمند توسعه بازاریابی بین المللی است، تا بتوان به طریق مستمر بازار های مصرفی خارجی را در شرایطی که برای  اقتصاد کشاورزی نیز ارزآوری ایجاد کند، تامین  کنیم.

قطر و روسیه  مقصد مناسبی برای صادرات محصولات لبنی

وی تصریح کرد: ظرفیت های بالقوه صادراتی برای محصولات لبنی درکشورهای همچون قطر، روسیه، ترکیه و کشورهای آسیای میانه وجود دارد، اما متاسفانه ما  از فرصت های صادراتی  بین المللی در بازار جهانی، لبنیات به نحو شایانی استفاده نمی کنیم.
نماینده مردم گلپایگان و خوانسار در مجلس شورای اسلامی، افزود: ورود به بازار صادراتی لبنیات نیازمند رعایت مولفه های اقتصادی از  جمله ورود به بازار رقابتی و استفاده از تکنولوژی مدرن در صنعت لبنیات  است، اما متاسفانه ما در این راستا عملکرد بهینه ای نداشتیم.

صادراتی شدن قیمت  تمام شده لبنیات نیازمند ورود تکنولوژی مدرن

بختیار تصریح کرد: برای صادراتی شدن قیمت لبنیات باید تکنولوژی بهینه وارد چرخه تولید لبنیات شود، تا بتوان لبنیات  را با هزینه تولید پایین  روانه بازار جهانی کرد.
وی ادامه داد: به عنوان مثال اگر  قصد داشته باشیم در بازار  جهانی لبنیات ذائقه های متفاوت  تمام مشتریان را پوشش دهیم باید محصولی همچون پنیر را با تنوع های مختلف وارد بازارکنیم  زیرا هم اکنون 500 نوع  پنیر در بازار  جهانی وجود دارد.
این نماینده مردم در مجلس دهم، افزود: بهترین تاکتیک برای صادرات محصولات لبنی به بازارهای بین المللی لبنیات  این است که کارخانجات لبنی خرد با تبدیل به هلدینگ های  بزرگ لبنی بتوانند با برند مشخص  بین المللی، بازار جهانی  را با افزایش توان تولید بر دست بگیرند.

ساماندهی تولیدات لبنی نیازمند برنامه ریزی جامع صادراتی

وی با بیان اینکه ساماندهی تولیدات لبنی نیازمند برنامه ریزی جامع صادراتی است، خاطرنشان کرد: با توجه به ظرفیت تولید لبنیات در کشور جا دارد، با دیپلماسی اقتصادی نیازهای مصرفی کشورهای منطقه برای ایجاد سازوکارهای صادراتی شناسایی شود.
عضو کمیسیون  انرژی مجلس شورای اسلامی ،یادآورشد: برای صادرات بهینه لبنیات به بازارهای هدف ما نیازمند نگاه ویژه دولت به مقوله مشوق های ارزی هستیم، تا بتوان در بازارجهانی با شرکت های بزرگ لبنی وارد رقابت شد.
 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com