مرغداری‌ها یکی پس از دیگری تعطیل می‌شوند

 مرغداری‌ها یکی پس از دیگری تعطیل می‌شوند
محمد یوسفی رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی در جلسه مشترک با معاون امور دام وزارت جهاد کشاورزی و رؤسای سازمان های جهاد کشاورزی تهران، گلستان و مازندران با اشاره به اینکه در استان تهران 800 و احد مرغداری فعال داشتیم ، گفت : از سال گذشته تا کنون 350 واحد فعال مرغداری مانده است و روز به روز از تعداد مرغداری های گوشتی استان کاسته می شود.
وی افزود : در شهرستان ورامین 500 واحد تولیدی مرغ گوشتی فعال بود که به 50 و احد کاهش یافته است.
رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی کشور نبود مدیریت در اجرای مدیریت تولید و ایجاد توازن در عرضه و تقاضا را علت اصلی ضرر و زیان واحدهای مرغداری گوشتی دانست و گفت: صنعت مرغداری با مازاد تولید و نبود مکانیسم دقیق مدیریتی برای قیمت گذاری روبروست.
یوسفی افزود : شرکت پشتیبانی امور دام از مراکز تاثیر گذار برای مدیریت مازاد تولید و قیمت گذاری است و نقش مهمی دارد اما این شرکت از یک طرف روزانه 600 تا هزار تن خریداری می کند اما از طرف دیگر با ورود مرغهای منجمد که تاریخ مصرف آنها نزدیک است توازن و تعادل قیمت در بازار را به هم می زند.
بی غم رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی استان تهران نیز در تایید سخنان محمد یوسفی گفت : روش های خرید شرکت پشتیبانی امور دام در قبال میزان مازاد تولید جوابگو نیست و ضرر و زیان مرغداران ، جبران نمی شود.
وی تصریح کرد : به مدیریت زنجیره تولید تا توزیع نیاز داریم و از روش های مدیریتی در این چرخه می نالیم.
رئیس اتحادیه مرغداران گوشتی استان تهران پیشنهاد کرد: خرید مرغ گوشتی زنده در بورس کالا انجام شود تا بسیاری از مشکلات در بخش قیمت گذاری رفع شود.
بی غم پیشنهاد کرد دو مرکز مشاوره برای تعیین میزان جوجه ریزی و قیمت گذاری برای ساماندهی و مدیریت زنجیره تولید تشکیل شود.
عطاءالله حسن زاده مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی استان مازندران در این جلسه خطاب به مسئولان جهاد کشاورزی گفت : اگر مدیریت تولید و توزیع را در اختیار داشته باشیم می توانیم مقابل کسانی که 30 سال بازار مرغ را در اختیار داشتند بایستیم و برای این اقدام به حمایت همه جانبه دولت نیاز داریم چون این افراد قطعا در مسیر سنگ اندازی خواهند کرد.
وی پیشنهاد کرد سامانه های میدان بهمن و مرکز عرضه پروتئین در منطقه تهرانپارس برای حضور اتحادیه ها و تشکل ها و مدیریت قیمت گذاری فعال شود و در اختیار مرغداران قرار گیرد.
مدیرعامل اتحادیه مرغداران گوشتی استان مازندران تصریح کرد : چرا برای تعیین قیمت 450 تن مرغ تولیدی استان مازندران 450 متولی وجود دارد ، باید جلوی این سودجویی ها در بازار سنتی گرفته شود.
حضور مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی شهرستان ورامین نیز با انتقاد از روند تعطیلی واحدهای مرغداری در این شهرستان گفت : مرغداران این شهرستان با کمبود شدید نقدینگی مواجهند.
وی افزود : مرغداران نقدینگی کافی برای خرید نهاده های موردنیاز خود ندارند و ناچارند در قبال فروش محصول خود ، نهاده تامین کنند.
مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی شهرستان ورامین از هزینه های بالای تمدید پروانه های فعالیت واحدهای مرغداری در سازمان نظام مهندسی کشاورزی انتقاد کرد و از مسئولان خواست به این موارد رسیدگی کنند.
محسن صادقی مدیر عامل مجموعه تولیدی مرغ گوشتی اصلاح و بازسازی واحدهای مرغداری را اولویت نخست مدیریت تولید دانست و گفت : باید با اصلاح روش های تولید و بازسازی واحدهای مرغداری به دنبال این مطلب باشیم که با چه قیمتی مرغ را تولید کنیم تا مصرف کنندگان بخرند.
وی افزود : امروز با حجم بالای تولید و تعداد قابل توجه مرغداری ها مواجهیم ، بنابر این باید ساختار مدیریت تولید در این صنعت تغییر کند و باید بدانیم چه میزان و با چه قیمتی مرغ تولید کنیم.
علیرضا احمدوند مدیرعامل زنجیره تولید گوشت مرغ استان تهران نیز در جلسه با اعتراض خطاب به معاون امورد ام وزیر جهاد کشاروزی گفت: باید شایعه مصرف هورمون در تولید گوشت مرغ رفع شود.
وی افزود: به هیچ وجه در مرغداری ها هورمون مصرف نمی شود.
مدیرعامل زنجیره تولید گوشت مرغ استان تهران با بیان اینکه به علت مازاد تولید و کاهش قیمت در حال حاضر مرغها از اندازه مورد نظر بازار خارج شده است ، گفت : مرغداران مرغ ها را نگه داشتند و همین مسئله باعث شده است مرغها درشت شود و بنابر این شرکت پشتیبانی امور دام برای خرید مرغها اقدام کرده است اما اگر زمینه صادرات فراهم شود و دولت حمایت کند و شرکت پشتیبانی امور دام 80 درصد هزینه خرید مرغها را به خرید مرغ های صادراتی اختصاص دهد مشکل مازاد تولید رفع می شود.
رحمت سمیعی معاون امور دام استان گلستان یز در این جلسه از نگاه پیله وری در صادرات انتقاد کرد و افزود : باید برای رونق صادرات و حضور موفق در بازارهای منطقه ای و جهانی ، برند سازی شود.
وی درباره مدیریت قیمت گوشت مرغ گفت : متاسفانه قیمت گذاری از آخر زنجیره شروع می شود و اتحادیه ها هیچ نقشی در قیمت گذاری ندارند و برای مدیریت قیمت باید مازاد مرغ را از میدان بهمن خارج کنیم.
مشهدی مدیر عامل اتحادیه مرغداران گوشتی دماوند نیز تصریح کرد : قیمت گذاری دست افراد دیگری است ، می گویند تولید کنید تولید می کنیم ، کشتار کنیم به کشتارگاه می فرستیم در حالی که مرغداران باید در قیمت گذاری تاثیرگذار باشند.
 
نظرات شما
  •  

    آرش رادمهر گفت : ۹۴/۱۰/۰۱

    نگران نباشید: مرغ داران فعال و از بین نرفته، جبران واحدهای تعصیل را می کنندکه البته گناه آنان نیست. این مدیران با تدبیر که می گویند مرغ دار گوشتی، کم تر جوجه بریزد اگر پزشک تغذیه می شدند برای کاهش وزن می گفتند هر چه می خواهید بخورید اما کم تر بر***د. داستان تولید افسار گسیخته جوجه یک روزه گواه این مدعی است.

    پاسخ...
  •  

    بهروز شيرازي گفت : ۹۴/۱۰/۰۱

    بايد سامانه جامع جوجه ريزي كه دردست اقدام بود دوباره فعال شود.اجداد در هيچ مقطعي نبايد بيش از حدوارد كشور شود تا به هيچ وجه مازاد توليد ايجاد نگردد .10 درصد مازاد توليد بين 30 الي 40 درصد كاهش قيمت ايجاد مي نمايد درصورت مازاد توليد بازار به شدت رانتي وداراي سود جويي مي شود آخر چگونه كسي كه ميتونه مرغ رو از مرغدار مفت بخره رو ميشه مجبور كرد كه نه بابا چون مرغدار ضرر ميكنه بيا منصف باش وبه قيمت بخر.اينكه نميشه .بايد مازاد توليد از كف بازار جمع بشه آنوقت لازم به گدايي حقمون نخواهيم بود

    پاسخ...
  •  

    محمدازساری گفت : ۹۴/۱۰/۰۱

    این صنعت نابود شداین چند واحدمرغداری اگر می بینید اقدام به جوجه ریزی میکنند فقط وفقط برای عید نوروز است تا شب عید مرغ داشته باشند خیال می کنند امسال مثل پارسال عیداست مرغ شب عید کمتر از 3000 تومان میشه مافیای مرغ یک شبه میلیاردی از جیب مرغدار می دزدند وبه عشق گذرانی وعیش ونوش می پردازند مافیای مرغ از میدان بهمن تهران سر نخ می گیرند

    پاسخ...
  •  

    مرغدار تخمگذار گفت : ۹۴/۱۰/۰۱

    این هم از تدابیر و افتخارات دولت تدبیر وامید.هردولت که میاید دسته گلی بجا میگذارد.واقعا که گفته های مقام معظم رهبری را مو به مو اجرا کردید و با تمام توان از تولید کنندگان مظلوم مرغ گوشتی و تخم گذار با تمام توان حمایت کردید.آفرین بر شما دولتمردان خدا قوت خسته نباشید

    پاسخ...
  •  

    محمد از ساری گفت : ۹۴/۱۰/۰۱

    همین اقای یوسفی یک هفته قبل گفته بود مرغ گرون میشه الان که مرغ پایین امد

    پاسخ...
  •  

    یک مرغدار گفت : ۹۴/۱۰/۰۲

    برادران عزیز با این حرف و حدیث مشکل حل نمی شود باید تولید را پائیین اورد اگر مرغدارها همت کنند با 50 درصد ظرفیت جوجه ریزی کنند مشکل حل می شود یعنی مرغداریکه دو تا سالن 20 هزار تائی دارد یک سالن را جوجه ریزی نماید سودش بیشتر از جوجه ریزی دو سالن خواهد بود ولی کو گوش شنوا

    پاسخ...
  •  

    محمودیان گفت : ۹۴/۱۰/۰۲

    جناب آقای یوسفی
    با سلام و احترام
    اگر 800 واحد فعال در گلستان به 350 و 500 واحد فعال در ورامین به 50 کاهش یافته باشد. پس بنظر می رسد واحدهای فعال کشور باید حداقل نصف شده و در نتیجه تولید نصف شده باشد.
    آیا فرمایش جنابعالی صحت دارد؟!

    پاسخ...
  •  

    s.b گفت : ۹۴/۱۰/۰۲

    دلیل تمام این مشکلات سرکار بودن مسولین بی کفایت و غیر مرتبط با پست سازمانیشون و استفاده نکردن از مهندسان و اهل فن در این راستا می باشد

    پاسخ...
  •  

    محمد رضا چوپانی گفت : ۹۴/۱۰/۰۴

    اگرکلیه مرغداران بتوانند از طریق ضمانت نامه بانکی بتوانند نهاده خریداری کنند و یا lc داخلی را تهیه کنند میتوانند زنجیره تولید (مواد خوراکی-مرغدار-کشتار -توزیع )را ایجاد کرده و فروش را مدیریت نمود تولید کننده مواد زیرا اکثر مواقع مرغدار نمی تواند پول فروش مرغ را از کشتر گاه و یا خریدار دریافت کند و هم چنین در نهایت چک های مرغدار و هم چنین کشتار گاه برگشت خورده و در نهایت دیگر در یافت تسهیلات با مشکل مواجه می شوند و دیگر قادر به ریختن جوجه وکشتار گاه نیز با مشکل کشتار مواجه خواهند شد و......

    پاسخ...
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com