۲۰ کشتی حامل یک میلیون تن نهاده در حال بارگیری، تخلیه و یا روی آب است

۲۰ کشتی حامل یک میلیون تن نهاده در حال بارگیری، تخلیه و یا روی آب است
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور اعلام کرد: ۲۰ کشتی حامل بیش از یک میلیون تن نهاده دام و طیور داریم که بخشی از آن منتظر بارگیری و تخلیه و بخش دیگر روی آب است.

به گزارش ایلنا از وزارت جهاد کشاورزی، محسن سلامی در سومین نشست قرارگاه جهاد تبیین گفت: تکلیف شرکت پشتیبانی امور دام کشور، خرید و تامین ۳.۲ میلیون تن نهاده‌های دامی است، اما در سال گذشته ۵.۹ میلیون تن حواله برای خرید این نهاده‌ها صادر کرده‌ایم.

وی خاطرنشان کرد: طی دو ماهه اخیر ۳.۵ میلیون تن نهاده و ۷۵۰ هزار تن دانه سویا توسط شرکت پشتیبانی امور دام خرید شده است.

سلامی ادامه داد: ما در راستای حمایت از تولید کننده، روزانه ۲۰ هزار تن نهاده از بندر امام خمینی (ره) برای کل کشور بارگیری می‌کنیم و احتمالا تا دو روز آینده ۵ کشتی آزاد می‌شود و مقدار بارگیری به ۴۰ هزار تن در روز خواهد رسید.

وی درباره ذخیره‌سازی مرغ نیز اظهار داشت: اکنون ۷۰ هزار تن مرغ در سردخانه داریم و ۷۰ هزار تن دیگر هم براساس تکلیف، ذخیره‌سازی می‌کنیم.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور در عین حال، میزان خرید مرغ مازاد را روزانه یک هزار تن توسط این شرکت عنوان کرد.

وی به شرایط سخت بازارهای جهانی غلات اشاره و تصریح کرد: با بروز جنگ روسیه و اوکراین، یک خلا ۴۰ تا ۵۰ میلیون تنی در نهاده‌ها در دنیا بوجود آمده، ضمن آن که قیمت‌ها نیز افزایش یافته و قیمت هر تن ذرت از ۳۲۰ یورو به ۴۴۰ یورو رسیده است.

سلامی افزود: شوک ناشی از این جنگ موجب شده تمام درخواست‌ها برای نهاده‌های دام و طیور و دانه‌های روغنی به بازارهای دیگر از جمله برزیل و آرژانتین منتقل شود.

وی ادامه داد: تامین غلات در بازارهای جهانی به قدری حساس شده که امروزه جنگ غذا به جای جنگ آب مطرح شده است.

مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام کشور اذعان داشت: نقش رسانه‌ها در تشریح بحران‌ها و شرایط کنونی در جهان در حوزه تامین غلات و دانه‌های روغنی مهم است، زیرا وقتی یک تولید کننده متوجه شود که با وجود شرایط سخت تامین نهاده در بازارهای جهانی و افزایش قیمت‌ها، دولت این نهاده‌ها را وارد کشور می‌کند، آنگاه مراقب جیره غذایی دام خود خواهد بود.
 
نظرات شما
  •  

    محمود قاسم پور گفت : ۰۱/۰۳/۰۹

    قیمت دام زنده باید به قیمت تمام شده برسد تا دامدار بتواند هزینه های دامداری خود را تامین کند با شرایط موجود دامداری هیچگونه صرفه اقتصادی نخواهد داشت.

    پاسخ...
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com