اهمیت فراوری کود ارگانیک

اهمیت فراوری کود ارگانیک
حجم تولید کود ارگانیک در بازار جهانی با سرعت بالایی در حال رشد است و بنا به افزایش تقاضا برای محصولات ارگانیک خصوصاً در اروپا و امریکای شمالی، و متعاقباً کشاورزی ارگانیک این بازار نیز همچنان رو به رشد است.
یکی از اولین مواد تشکیل دهندۀ کودهای ارگانیک فضولات دامی کمپوست شده است. 

فضولات دامی کمپوست شده چیست؟
فضولات دام و طیور (گاو یا مرغ) در صورتی که به درستی کمپوست یا بازیافت شوند، منبع غنی کودهای ارگانیک هستند. عامل کلیدی در یک کمپوست خوب رطوبت، دما، و اکسیژن رسانی است. 

یک سوءتفاهم در عامۀ مردم هست که تمام کودهای دامی بوی بد می دهند؛ در صورتی که چنین نیست و این به این دلیل است که بایستی پروسۀ بازیافت به صورت هوازی انجام شود. در صورتی که بازیافت یا همان کمپوست فضولات دام به درستی انجام نشود، مشکلات محیط زیستی را به دنبال خواهد داشت نظیر آلودگی آب های زیرزمینی، بوی بد محیط، و وجود مگس ها. به علاوه اگر فرایند کامل صورت نگیرد و کود حیوانی ممکن است حاوی عوامل بیماریزایی مثل سالمونلا یا ای کولای باشد. در واقع، کودی که خوب و کامل و به صورت هوازی کمپوست شده باشد نه تنها بوی بد نمی دهد بلکه کمی هم بوی دودی دارد.

سیستم فراوری کمپوست Koshin 
گروه مهندسی Koshin که در زمینۀ تجهیزات مرغداری فعالیت دارد، دستگاه تمام اتوماتیک تهیۀ کود غنی و با کیفیت از انواع ضایعات تجزیه پذیر (مثل فضولات دام و طیور و پس ماندهای غذایی) را ارائه می کند. در طول پروسه هوا به طور اتوماتیک و به میزان کافی در جریان است و دما تا 65 – 80 درجۀ سانتیگراد بالا می رود.

برای یک تولیدکننده همان قدر که قیمت یک دستگاه کمپوست سازی اهمیت دارد کیفیت و عملکرد آن نیز مهم است. کمپانی Kosher نیز به دوام دستگاه ها اهمیت داده و در صورتی که خوب از آن مراقبت شود 10 تا 20 سال به خوبی کار خواهد کرد.
 
 
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com