آمادگی برای حذف ارز نهاده‌های دام و طیور

آمادگی برای حذف ارز نهاده‌های دام و طیور
تصویر:کاظم خاوازی - وزیر جهادکشاورزی
وزیر جهاد کشاورزی گفت: دولت نهایت تلاش خود را برای پشتیبانی و تأمین نهاده‌های دام و طیور انجام می‌دهد.
کاظم خاوازی وزیر جهاد کشاورزی در نشست خبری به مناسبت هفته جهاد کشاورزی در پاسخ به سؤالات خبرنگاران اظهار کرد: عیوب سامانه بازارگاه که اقدام به توزیع نهاد ه‌های دام و طیور می‌کند احصا شده و در حال طراحی سامانه جدیدی هستیم که با عملکردی متفاوت ظرف یک هفته تا دو هفته آینده رونمایی می‌شود.
وی با اشاره به لزوم تغییر در شیوه توزیع نهادهای دام و طیور افزود: نهادهای دامی به صورت خام وارد چرخه تولید می‌شود، اما با توجه به  اینکه 500 کارخانه خوراک دام معتبر در کشور داریم لازم است که این نهاده‌ها در اختیار این صنایع زنجیره‌ها و صنایع سنگین قرار گیرد تا نهاده‌ها با اثربخشی بیشتری در اختیار تولیدکننده قرار گیرد.

وزیر جهاد کشاورزی ادامه داد: بر این اساس فرمولی تهیه شده و تا دو، سه روز دیگر بر روی آن کار می‌شود تا استفاده از خوراک دام در صنایع دام و طیور اجباری شود.
وی تصریح کرد: پیش‌بینی می‌شود که با اجرای این طرح صرفه‌جویی مناسبی در مصرف نهاده‌های دامی صورت گیرد همچنین ضریب تولید صنایع مختلف بالا خواهد رفت.

بنابراین گزارش خاوازی در ادامه صحبت‌های خود در پاسخ به سؤالی درباره گرانی‌های اخیر برخی محصولات کشاورزی گفت: تولیدکنندگان و مصرف کنندگان باید به طور همزمان مورد حمایت قرار گیرند که در این ارتباط مسئولیت در اختیار سازمان حمایت مصرف کنندگان و تولید کنندگان قرار گرفته که نماینده ما نیز در آنجا حضور دارد.
وی افزود: به‌عنوان یک شهروند این گرانی‌ها مانند گرانی قیمت تخم‌مرغ دغدغه ما نیز هست و ما به آن اهمیت می‌دهیم.
خاوازی گفت: ستاد تنظیم بازار و دستگاه نظارتی در این ارتباط فعالیت دارند و این  موارد رفع خواهد شد.

وزیر جهاد کشاورزی در ارتباط با ایجاد زنجیره‌های تولید در بخش کشاورزی گفت: با ایجاد زنجیره‌های تولید در کشورهای پیشرفته 50 درصد از سود حاصل از فروش محصولات کشاورزی عاید تولیدکنندگان می‌شود ولی این در کشور ما 20 تا 30 درصد است که ما به دنبال بالا بردن سود تولیدکنندگان هستیم که برای تحقق این امر ابزاری نیز در اختیار داریم.
وی افزود: بنده به طور کل مخالف دلالی نیستم؛ زیرا واسطه‌گری نقش مهمی در توزیع کالا دارد اما این مهم باید با ایجاد ارزش افزوده ایجاد شود و نباید تنها دلال‌گری‌هایی ایجاد کشور که کالایی را گرفته و با قیمت بالاتری به فروش برساند.

خاوازی در پاسخ به سؤالی درباره وابستگی به واردات کالای اساسی و مشکل اختصاص ارز در سال‌جاری، گفت: دولت در سال‌جاری با تمام قوا پشتیبانی لازم از بخش کشاورزی انجام می‌دهد تا بتواند نیاز آنها را به واردات نهاده‌های دام و طیور تأمین کند و واردات کنجاله، یونجه، ذرت و جو در حال انجام است.
وی افزود: برای تولید کالاهای اساسی در کشور که به واردات آن وابسته هستیم برنامه‌ریزی شده اما تا پایان سال 99 محقق نخواهد شد.

وزارت جهاد کشاورزی خود را برای حذف ارز نهاده‌های دام و طیور آماده می‌کند
وزیر جهاد کشاورزی در پاسخ به سؤال دیگر خبرنگار تسنیم مبنی بر اینکه "با توجه به حضور شما در جلسات هیئت دولت آیا موضوعی در ارتباط با حذف ارز نهادهای دام و طیور و روغن در سال‌جاری مطرح شده است یا خیر؟"، گفت: دولت از بخش کشاورزی بسیار حمایت می‌کند و اکنون بخش کشاورزی اولویت اول دولت است.
خاوازی افزود: دولت تلاش می‌کند که پشتیبانی لازم برای تأمین نهادهای دام و طیور را انجام دهد اما ما نیز به عنوان وزارت جهاد کشاورزی همه جوانب امر را در نظر می‌گیریم تا اگر به هر دلیلی ارز به واردات کالاهای نهاده‌های دامی اختصاص نیافت آمادگی کامل را داشته باشیم.
 
کلمات کلیدی حذف ارز نهاده
نظرات شما
  •  

    ابراهیم کاوسی گفت : ۹۹/۰۳/۲۷

    سلام جناب وزیر توجه داشته باشند در شرایط کنونی به شرط تامین نهاده ذرت به قیمت 2100تومان و سویا 3000تومان دان در انبار مرغداری کیلویی نهایت 2800درمیاید که همین دان با کیفیت پایینتر به اضافه کرایه تا مرغداری توسط کارخانه دار کیلویی 3500میانگین برای مرغدار فاکتور میشود که این تفاوت کیلویی 700تومان توسط تصمیم آقای وزیر از جیب مرغدار به حساب بانکی کارخانه دار واریز میشود علی برکت الله

    پاسخ...
  •  

    ماشاالله یوسفی گفت : ۹۹/۰۳/۲۹

    با سلام در این چندسال در سامانه های متعددی (ازسامانه جامع انبارداری تا بازارگاه...... .) ثبت و نام کردیم ولی متاسفانه غیر از سر در گمی و بدبختی چیزی عاید مرغدار نشده و هر روز مسولین محترماز سامانه جدیدی نمایی می کنند و تا تعطیلی تمامی واحدهای تولیدی دستبردار نیستند

    پاسخ...
  •  

    حامدی نیا گفت : ۹۹/۰۳/۳۱

    جناب وزیر
    مثل اینکه شما هم با این پیشنهادتون میخواهید به یه سری دلالی دیگری که در قالب کارخانه های تولید خوراک دام و طیور فعالیت می کنند رانت مشتی بدهید بهتره بدونید بیشتر مرغدارها خودشون آسیاب و میکسر دارند و امکان فرموله کردن خوراک را دارند لطفا فکر اساسی تری بکنید که یک واسطه بین چرخه خرید و تولید به نام تولید کننده خوراک دام و طیور اضافه نشود .
    با سپاس

    پاسخ...
  •  

    مهران دلنواز گفت : ۹۹/۰۴/۱۷

    جناب وزیر جناب عالی کارخانه ای نشان دهید که حتی شیر تولیدی دامداران را 500 تومان زیر قیمت مصوب خریداری کند در حالی که طی یک سال گذشته کارخانجات لبنی تحت سیطره دولت سه بار افزایش قیمت داشته اند.
    هر کیلو شیر با چربی بالای 3.5 درصد دقیقا سه هزار تومان جهت تولید در دامداری خرج دارد و فروش سیر فعلا نهایتا با 2500 تومان خریداری میشود. سوال اینجاست که این چرخه تولید و فروش در کجای دنیا به جز ایران اسلامی میسر می شود. احسنت و تبراکه االه به چنین مسولانی

    پاسخ...
  •  
    ابراهیم کاوسی گفت : سلام جناب وزیر توجه داشته باشند در شرایط کنونی به ...

    مجید گفت : ۹۹/۰۴/۲۹

    سلام. جناب وزیر این سامانه بازارگاه یک سامانه خود تحریمی هستش. تا زمانی که این سامانه فعال هست. یعنی نقدینگی و سرمایه از این بازار کنار میره. شما با حذف دلال درواقع صنعت دام و طیور کشور رو حذف کردید. اقتصاد بسته معظلاتش همینه که داریم میبینم. دلال نهایت چقدر استفاده میکرد وقتی سرمایش ۲ ماه قبل در حساب وارد کننده واریز شده بود. الان چی سویا در بازار آزاد ۸۰۰۰تومن. اون موقع چی یادتونه؟؟ نهایت با کرایه حمل ۳۲۰۰. همرو انداختید گردن دلال خودتون رو خلاص کردید. دلال سرمایه هر بیزینسی هست. قابل تقدیره. ن این که دولت مردا طوری صحبت میکنن انگار با دزد و قاچاقچی طرف هستیم.هیچ میدونید با تشکیل سامانه بازارگاه چند صد هزار نفر بیکار شدن.؟؟؟؟ ارز نیست قبول. ارز آزاد تورمش از وضعیت الان بهتره. با وضعیت فعلی در آینده نزدیک باید وارد کننده مرغ و گوشت از کشورهای همسایه باشیم. اون موقع منابع ارزی عظیمی از کشور حدر میره.دیگه خود دانید. یا علی

    پاسخ...
  •  

    مهدی قاسمی گفت : ۰۰/۰۹/۰۸

    آقای وزیر چرا بفکر دامداران نیستین مگه ما ایرانی نیستیم تنها راه چاره حذف ارز 4200 تومانی هس همه چیز چن برابر شده ولی دام زنده ما تویه دستمون مونده نه میتونیم باقیمت کم بفروشیم نه با خرج چن برابری نگهش داریم

    پاسخ...
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com