وزارت جهادکشاورزی به دنبال کشت نهاده دامی در خارج از کشور است

وزارت جهادکشاورزی به دنبال کشت نهاده دامی در خارج از کشور است
مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام برای همکاری با انجمن کشت فراسرزمینی با هدف تأمین ذرت مورد نیاز اعلام آمادگی کرد.
نشست امکان سنجی کشت ذرت دانه‌ای با رویکرد فراسرزمینی با حضور معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی، مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام، رئیس مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت جهاد کشاورزی، رئیس هیأت مدیره و دبیر انجمن کشت فراسرزمینی در محل سالن جلسات معاونت امور زراعت برگزار شد.
در این نشست، جواد وفابخش معاون امور زراعت وزارت جهاد کشاورزی با اشاره به مقدار نیاز کشور به ذرت و برنامه‌های تأمین آن، پیشنهاد کرد: به منظور تأمین بخشی از نیاز کشور به دانه‌های جیره غذایی دام و طیور و همچنین ذخیره آبی، تفاهم نامه‌ای بین وزارت جهاد کشاورزی و انجمن کشت فراسرزمینی با افق ۱۰ ساله منعقد شود.
محمدرضا طلایی مدیرعامل شرکت پشتیبانی امور دام نیز در این نشست، اظهار کرد: شرکت پشتیبانی امور دام برای تأمین ذرت مورد نیاز این آمادگی را دارد با انجمن کشت فراسرزمینی به دو روش، یکی انعقاد قرارداد بر اساس قیمت اعلامی سازمان حمایت از مصرف کنندگان و تولیدکنندگان با پیش پرداخت ۲۵ درصد و دوم انعقاد تفاهم نامه و خرید بر اساس قیمت جهانی اقدام کند.
در این نشست، علیمراد سرافرازی رئیس مرکز روابط عمومی و امور بین الملل وزارت جهاد کشاورزی نیز گفت: طبق بررسی‌های صورت گرفته کشت فراسرزمینی در کشورها مورد حمایت دولت قرار می گیرد که لازم است این امر در کشور ما نیز انجام شود.
 
نظرات شما
  •  

    وحیدرضا عباسی گفت : ۹۹/۰۷/۰۷

    نه جهاد نه پشتیبانی توان انجام چنین کاری رو نداره انجمن کشت فراسرزمینی هم همشون دنبال پر کردن جیبشون هستن خیلی حرفاشونو جدی نگیرید من از 2 سال پیش تا الان نفر سوم تخصیص ارز برای کشت فرا سرزمینی هستم و کلی هم هزینه در خارج ایران کردم آقای فتحی مدیر کل بین الملل جهاد هم کلی قسم خورد که برید ما ارز میدیم و... خلاصه زیان زیادی خارج از ایران کردیم خلاصه همشون دروغ میگن

    پاسخ...
  •  

    حامد گفت : ۹۹/۰۷/۰۷

    سلام. آقا توروخدا این کار رو نکنید. کشت فرا سرزمینی یعنی بازم تمام هزینه های تولید نهاده رو به دلار و ارز خارجی باید پرداخت کنیم. هزینه کود، کارگر، بذر، زمین زراعی و .... همین الان هم مشکل اصلی کمبود نهاده توی کشور همش زیر سر کمبود ارز خارجی و خزانه خالی دولته. چرا باید به کارگر خارجی، به تولید کننده خارجی و اصلا به یک کشور خارجی پول بدیم؟ همه جای دنیا برای سنت سنت خزانشون برنامه ریزی میکنند. به جای این که این همه هزینه تو کشورای خارجی بشه، ما به تفاوت همین هزینه ها رو راحت میشه با مدیریت منابع آب و تولید آب شیرین از دریاها و انتقال اون به محل های کشت انجام داد. والله کلی بیابون غیر قابل زراعت و سکونت تو کشور داریم. میشه با یه برنامه ریزی درست و اصولی و استفاده از افراد متخصص، از همین بیابونها خودمون رو از نظر محصولات زراعی و باغی بی نیاز کنیم که هیچ، حتی میتونیم به فکر صادرات و درآمدزایی خارجی و تولید ارز هم باشیم تا دیگه به این فلاکت نیفتیم. نمونه های جایگزین سویا مثل سالیکورنیا رو هم میتونیم به عنوان گیاهان شورپسند با منبع پروتئینی بالا و روغن مناسب آزمایش کنیم. این که یک قرارداد 10 ساله با یه کشور دیگه برای کشت ذرت و سویا ببندیم یعنی حداقل ده سال دیگه هم قراره عقب تر از بقیه باشیم. یعنی بازم بعد 10 سال، تولید کننده بیچاره بزنه تو سر خودش که ذرت نرسید یا سویا نیومد. مرگ یه بار، شیون هم یه بار. یه بار بیایم اصولی کار کنیم و خودمون رو بی نیاز کنیم. یک بار اصولی هزینه کنیم.

    پاسخ...
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com