تنها 50 مرغداری، مرغ بدون آنتی بیوتیک تولید می کنند

تنها 50 مرغداری، مرغ بدون آنتی بیوتیک تولید می کنند
معاون بهداشتی و قائم مقام سازمان دامپزشکی کشور گفت: از 21 هزار واحد مرغداری فعال در کشور تنها 50 واحد تولید کننده مرغ بدون آنتی بیوتیک در 11 استان کشور فعال است.
'محسن مشکات' روز چهارشنبه در همایش بزرگ اهمیت مدیریت بر ایمنی و سلامت غذا در دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی افزود: باید مرغداریهایی که دارای شرایط مناسب هستند به واحدهای تولید کننده مرغ بدون آنتی بیوتیک بپیوندند.
وی با اشاره به اینکه عوامل مختلفی از جمله ژنتیک، تغذیه، مدیریت، بهداشت، علم و فناوری و ساختمان بر تولید تاثیرگذار است،افزود:در زمینه ایمنی و سلامت غذا تمام زنجیره غذایی از ابتدای تولید تا زمانی که در سفره ها مورد استفاده قرار می گیرند، مد نظر گرفته می شود.
قائم مقام سازمان دامپزشکی با بیان اینکه منشا 70 درصد مسمومیت های غذایی، باکتریایی است، گفت: از آن جایی که کشور ما همجوار با کشورهایی قرار دارد که از نظر بهداشتی در وضعیت خوبی قرار ندارند، مخاطرات بهداشتی کشور ما را تهدید می کند.
مشکات اضافه کرد:علاوه بر بیماریها، آلاینده های محیطی از جمله باقیمانده های دارویی، هورمون ها، مواد ضد عفونی کننده صنعتی؛ آفت کش های صنعتی و فلزات سنگین نیز سلامت مواد غذایی را بسته به موقعیت جغرافیایی و نوع مواد غذایی تهدید می کنند.
وی با بیان اینکه آنتی بیوتیک ها نیز نقش مهمی در آلوده سازی دارند، گفت: آنتی بیوتیک ها ترکیبات شیمیایی هستند که به صورت قارچ یا شیمیایی خاصیت ضد باکتریایی پیدا می کنند.
این مقام مسوول در دامپزشکی با اشاره به اینکه سالانه 200 هزار تن انواع انتی بیوتیک در جهان تولید می شود، گفت: از این مقدار دو درصد در کشور ما مورد استفاده قرار می گیرد.
مشکات با اشاره با رد برخی مطالب عنوان شده در مورد استفاده از وایتکس در شیر و آلوده بودن گوشت ها به تب خونریزی دهنده کریمه کنگو، افزود:نباید مردم را نسبت به سلامت مواد غذایی که استفاده می کنند، بی اعتماد کرد .
وی افزود:تمام لبنیات کارخانه ها در آزمایشگاه ها مورد بررسی قرار می گیرد و چنانچه مورد خلافی یافت شود، خط تولید متوقف می شود .
قائم مقام سازمان دامپزشکی کشور اظهار داشت: در مورد شایعه گوشت های آلوده به تب کریمه کنگو نیز باید گفته شود که این نوع بیماری تنها برای افرادی که در ارتباط مستقیم با دام هستند، خطرناک است و خطری سایر افراد جامعه را که گوشت مورد نیاز خود را از مراکز مجاز خریداری می کنند، تهدید نمی کند.
 
نظرات شما
  •  

    مهدي پورزعفراني گفت : ۹۱/۰۴/۱۱

    سلام.اينجانب توليدكننده مرغ بدون آنتی بیوتیک هستم
    هزينه هاي ازمايشگاهي خيلي زياد ميباشد
    هر10000قطعه حدود700هزارتومان

    پاسخ...
  •  

    شهرام گرایلی گفت : ۹۱/۰۴/۱۹

    از پیگیریهای سازمان دامپزشکی برای عرضه مرغ بدون انتی بیوتیک (مرغ سبز) سپاسگزاریم. مرغدارانی را می شناسم مرغ بدون انتی بیوتیک تولید می کنند اما مرغ تولیدی شان را با همان قیمت مرغ سرشار از آنتی بیوتیک می فروشند. تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک ریسک و هزینه دارد بنابراین انگیزه می خواهد. لطفا مراکز ی که آماده خرید چنین مرغ هایی هستند معرفی نمایید.

    پاسخ...
  •  

    یزدانی بخش گفت : ۹۱/۰۴/۱۹

    تولید مرغ بدون آنتی بیوتیک با شرایط فعلی در سطح قابل انتظار غیر ممکن است مگر با هموار سازی این پروژه
    بنده مقاله ای با عنوان ((درجه بندی گوشت مرغ راهی به سوی صادرات )) در مجلات و اینترنت منتشر کردم تا شاید چنین ایده ای راه تولید را برای مرغدار آسان تر نماید

    پاسخ...
  •  

    منصور فرهادی گفت : ۹۱/۰۸/۱۶

    سلام به امید روزی که همه همکاران محترم توان تولید مرغ بدون انتی بیوتیک راداشته باشند این نوع تولید هزینه بیشتری دارد ودر سلامت غذایی مردم نقش زیادی خواهد داشت از دولت خواستار حمایت جدی ازما تولید کنندگان مرغ بدون انتی بیوتیک هستیم .منصور فرهادی از شیراز

    پاسخ...
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com