مرغ در مازندران بارگیری نمی‌شود

مرغ در مازندران بارگیری نمی‌شود
رئیس انجمن پرورش‌دهندگان مرغ گوشتی کشور، اوضاع این صنعت را نامطلوب عنوان کرد و گفت: هم‌‌اکنون در مازندران مرغ بارگیری نمی‌شود.
محمد یوسفی با بیان اینکه صادرات مرغ و تخم‌مرغ به کشور افغانستان در حال انجام است و مشکلی در این زمینه وجود ندارد، اظهارداشت: صادرات به عراق همچنان محدود است.
 وی اظهار امیدواری کرد: صادرات مرغ ایرانی به عراق در آینده‌ای نزدیک از سر گرفته شود، ضمن اینکه در حال حاضر بازار مرغ در شرایط نامطلوبی به سر می‌‌برد.
یوسفی با بیان اینکه روز گذشته قیمت مرغ آماده به طبخ در میدان بهمن به ۴۵۰۰ تا ۵۰۰۰ تومان رسید، گفت: همچنین مرغ زنده به صورت مدت‌دار ۳۷۰۰ تومان و نقدی بین ۳۴۰۰ تا ۳۴۵۰ تومان خرید و فروش می‌شود.
وی اظهارداشت: پیش‌‌بینی ما این است که اوضاع تا مهرماه به همین شکل باقی بماند و هیچ راه‌حلی جز کاهش تولید وجود ندارد، ضمن اینکه قیمت جوجه نیز با افت زیادی همراه بوده است.
این مقام مسئول، وضعیت تولیدکنندگان مازندرانی را بسیار نامطلوب عنوان کرد و افزود: در مازندران مرغ بارگیری نمی‌شود. کسانی که مرغ زنده از تولیدکنندگان خریداری می‌کنند، هرطور دوست دارند زورگویی می‌کنند و مرغ‌داران به شدت گرفتار هستند.
یوسفی با بیان اینکه در حال حاضر فشار روی شرکت پشتیبانی امور دام برای خرید مرغ مازاد بسیار زیاد است، تصریح کرد: مگر شرکت پشتیبانی چقدر توان خرید دارد؟ به اعتقاد بنده شرکت باید خود را از این ماجرا کنار بکشد و حتی یک عدد مرغ هم خریداری نکند.
وی، میزان خرید شرکت پشتیبانی امور دام را بسیار زیاد عنوان  و اضافه کرد: خرید مرغ مازاد توسط شرکت زمانی برای صنعت تاثیرگذار و مفید است که قیمت مرغ زنده در بازار کمتر از ۴۴۰۰ تا ۴۵۰۰ تومان نباشد اما وقتی که شرکت پشتیبانی محصول مازاد را جمع‌آوری می کند و از آن طرف مرغ‌دار مرغ زنده را ۳۵۰۰ تومان می‌فروشد، بنابراین این اقدام موثر نیست.

 
نظرات شما
  •  

    محمد از‏ ‏ساری گفت : ۹۴/۰۴/۱۰

    روز‏ ‏خوش‏ ‏ما‏ ‏مرغداران‏ ‏هست‏ ‏این‏ ‏صنعت‏ ‏بدتر‏ ‏هم‏ ‏میشه

    پاسخ...
  •  

    محمد از‏ ‏ساری گفت : ۹۴/۰۴/۱۰

    چرا‏ ‏ما‏ ‏مرغداران‏ ‏سرمایه‏ ‏کمی‏ ‏کهدر‏ ‏دستمان‏ ‏مانده‏ ‏یا‏ ‏بعضی‏ ‏از‏ ‏مرغداران‏ ‏که‏ ‏تمامی‏ ‏سرمایه‏ ‏خود‏ ‏را‏ ‏از‏ ‏دست‏ ‏دادند‏ ‏و‏ ‏در‏ ‏آخر‏ ‏مرغ‏ ‏تولید‏ ‏کنند‏ ‏با‏ ‏ریسک‏ ‏بالا‏ ‏واز‏ ‏مرغدار‏ ‏مرغی‏ ‏خریداری‏ ‏نکنند‏ هر‏ ‏شغلی‏ ‏که‏ ‏ضرر‏ ‏هست‏ ‏باید‏ ‏فاتحه‏ ‏این‏ ‏شغل‏ ‏راخواند‏ ‏

    پاسخ...
  •  

    محمد‏ ‏از‏ ‏ساری گفت : ۹۴/۰۴/۱۰

    یک‏ ‏کیلو‏ ‏از‏ ‏ان‏ ‏مرغی‏ ‏که‏ ‏دلال‏ ‏ومردم‏ ‏ودولت‏ ‏از‏ ‏چنگ‏ ‏ما‏ ‏براحتی‏ ‏بردند‏ ‏در‏ ‏ماه‏ ‏رمضان‏ ‏سر‏ ‏سفره‏ ‏شان‏ ‏خوردند‏ حرام‏ ‏باشد‏ ‏من‏ ‏مرغدار‏ ‏وامثال‏ ‏من‏ ‏مرغدار‏ ‏راضی‏ ‏نیستیم‏ ‏

    پاسخ...
  •  

    مرغدار گوشتی گفت : ۹۴/۰۴/۱۰

    آقای یوسفی . اگه به حرفهای چند وقت پیشتان برگردیم که مدام از بهبود قیمت مرغ در ماه رمضان شما برگردیم و حرف این روزهایتان که تا مهر ماه وضعیت همین است ... میفیمیم که جزسیاسی کاری و بی برنامه گی و حمایت از کشتارگاهها چیزی دیگری نداری... مگه مردم چقدر مرغ ارزان خریدند که انقدر قیمت خرید کشتارگاهها پایین بیاد. همیشه قیمت چند تا بنگاه ارزان فروشی و غیر مجاز در میدان بهمن رو ملاک قرار میدهی بجای کار درست... موفق باشی

    پاسخ...
  •  

    یک مرغدار گفت : ۹۴/۰۴/۱۱

    مرغداران عزیز بجای نالیدن 30 درصد کمتر جوجه بریزید در حالیکه اگر مرغ مجانی شود باز هم مرغدارها 50 در صد بیش از ظرفیت جوجه می ریزند مقصر خود ما هستیم

    پاسخ...
  •  

    کنگاوری گفت : ۹۴/۰۴/۱۲

    سلام علیکم .از ماست که بر ماست.اگه مرغداران عزیز با نصف ظرفیت جوجه ریزی کنن .تمامی مشکلات حل میشه.علت قیمت پایین مرغ زنده .میزان تولید بالا وبیش از حد نیازه .مرغدارها نباید به دولتیها اعتماد کنند .وسلام

    پاسخ...
  •  

    رضا رجاییان گفت : ۹۴/۰۴/۱۲

    به نظر بنده که ورشکسته مرغداری هستم نظر ایشان که نباید پشتیبانی خرید کند درست است چون دراین شرایط فایده ای ندارد خرید پشتیبانی وقتی مفید است که رکود مقطعی باشد وگرنه باید یک روزی این مرغ خریداری شده وارد بازار شود اگر پشتیبانی خرید نکند تکلیف مرغدار هم روشن است ضمن اینکه اینگونه خرید کردن فقط منافع کشتارگاه راتامین میکند

    پاسخ...
  •  

    احسان محسنی گفت : ۹۴/۰۴/۱۳

    مرغدار برای باز پرداخت وام های با بهره بالا مجبور است فعالیت کند. چنانچه مدت باز پرداخت و سود این وام ها استمهال وکاهش یابد مرغداران هیچ اجباری به جوجه ریزی تحت هر شرایطی ندارند. و بازار عرضه و تقاضای گوشت مرغ سامان نسبی می یابد.

    پاسخ...
نظر خود را ثبت نمایید
  • موارد زیر جهت نمایش تایید نخواهد شد:
  • ۱- در متن شماره همراه و آدرس الکترونیکی درج شود
  • ۲ - در متن از جملات و الفاظ غیر عرف استفاده شود
  • ۳ - متن انگلیسی یا پینگلیش تایپ شود
Copyright © 2006 - 2024 ITPNews.com