انتشار در تلگرام

تجمع کارگران قطعه بندی مرغ در پی ممنوعیت تولید آن در مقابل وزارت جهاد کشاورزی

امروز هجدهم فرودین ماه سال هزارو چهارصد ساعت دوازده ظهر، کارگرانی که در عرصه قطعه بندی فعالیت داشتند و با اجرای قانون ممنوعیت قطعه بندی کار خود را از دست داده اند در مقابل وزارت جهادکشاورزی واقع در خیابان شهید طالقانی تهران تجمع کردند.
دکتر مسعود رسولی - مدیرعامل شرکت پشتیبانی صنعت گوشت و مواد پروتئینی کشور - طی یک تماس تلفنی اعلام کرد مسئولین گمان کرده اند که با اجرای این قانونی صورت مسئله مدیریت کنترل بازار پاک خواهد شد.
رسولی گفت : کام هزاران کارگر در ابتدای سال نو و با تصمیمات آقای وزیر جهاد کشاورزی در خصوص عدم عرضه مرغ قطعه بندی و بسته بندی شده تلخ گردید و امروز با شروع بیکاری این کارگران ضربه دیگری به تولید زده شد.

وی اعلام کرد اجرای این قانون تاثیرات منفی زیادی خواهد داشت که شامل موارد زیر خواهد شد:
1-با توجه به تصمیمات متاخذه در قرارگاه ساماندهی مرغ کشور مبنی بر عدم عرضه مرغ قطعه بندی بسته بندی و تعطیلی بسیاری از مراکز معتبر قانونی و بهداشتی موجبات اخراج و بیکاری هزاران پرسنل شاغل در این صنعت را در پی داشته است
2-با تعطیلی شرکت های رسمی فعال و مجاز و حذف آنها شاهد رشد کارگاههای غیر مجاز زیر زمینی و غیر بهداشتی خواهیم بود که علاوه بر عدم کنترل و نظارت توسط ناظرین دامپزشکی بر آنها علی الخصوص در شرایط بحرانی شیوع و انتقال بیماری کرونا از یک سو و نیاز واحدهای بیمارستانی و درمانی به محصولات قطعه بندی و تفکیکی آماده مرغ بهداشتی از سوی دیگر به گسترش بیماری دامن خواهد زد.
3- با توجه به حذف محصولات قطعه بندی بسته بندی مرغ از بازار و عدم عرضه آن در فروشگاههای زنجیره ای و خلا بوجود آمده در این بخش و لحاظ مرغ بسته بندی و قطعات آن جزء کالاهای اساسی می باشد و عدم عرضه و تأمین موجبات نارضایتی و برخی سوء استفاده ها و برداشت های غلط و ایجاد جو نامطلوب و فضای رسانه ای ناخوش آیند می گردد. تامل در این نکته که سهم عمده از فروش فروشگاههای زنجیره ای محصولات قطعه بندی بسته بندی می باشد موجبات افت فعالیت ، زیان و نهایتاً تعدیل نیرو های انسانی را در پی دارد.
4-هدایت مشتریان و مصرف کنندگان محصولات قطعه بندی و بسته بندی به سمت مرغ فروشان فله ای و تشدید صفوف و ازدحام در شرایط کرونایی
5-سو استفاده مرغ فروشان در راستای تامین مایحتاج رستورانها-کترینگها – هتل ها و ....
6-عدم فعالیت شرکت های مجاز قطعه بندی و بسته بندی معتبر که با سرمایه گذاری بسیار در صدد ارتقای سطح بهداشت و سلامت جامعه بوده اند منجر به بروز بحران های اقتصادی خواهد گردید و عملاً تناقض آشکار با شعار محوری سال تولید ، پشتیبانی ها و رفع موانع می باشد و عملاً جز ایجاد موانع و عدم پشتیبانی ماحصلی در پی ندارد.
7- تصمیمات مقطعی و غیر کارشناسی  آن هم در زمانی که قاعدتاً پس از تعطیلات نوروزی و مطابق سنوات قبل بازار تقاضا با رکود فصلی می باشد هیچ کمکی به ازدیاد تولید و عرضه و ساماندهی مرغ نخواهد کرد.
8-تهدید بهداشت عمومی و از بین رفتن زحمات چندین ساله نظام توزیع بهداشتی با ورود پوست و ضایعات لاشه مرغ به سطح شهر و منازل شهروندان بطوری که حدود 30% از وزن مرغ های توزیعی شامل پوست و ضایعات و دور ریز می باشد که نهایتاً از منازل به زباله های شهری انتقال و موجبات تشدید آلودگی محیط زیست می گردد.
9- با نگاهی به سایز درشت و و اندازه خارج از استاندارد مرغهای عرضه شده در روز جاری و هم چنین محتویات شکمی که به صورت کامل تخلیه نشده است نشان از سوء استفاده برخی مرغداران و کشتارگاهها از عدم عرضه آن در شب عید و اسفند ماه و عرضه آن پس از افزایش قیمت توسط قرارگاه ساماندهی مرغ از 000/204 ریال به 000/249 ریال تا حدودی هم به عرضه بیشتر و  هم به تقاضای کمتر منجر گردیده است.